Relatietherapie Renkum

Relatietherapeut Margreeth van den Toorn
Arjaan geef helaas geen relatietherapie, Relatietherapie is mogelijk bij mijn collega in Renkum: Margreeth van den Toorn. Lees meer over Margreeth op haar profiel: Relatietherapeut Renkum.

Als liefde steeds zwaarder wordt

Als het in je relatie niet goed gaat, dan gaat niks meer goed. Je energie is op en je bent constant moe en je sleurt je door de dagen heen. Je gaat dingen vermijden; moeilijke onderwerpen, maar ook elkaar en je eigen gevoelens. In stilte stellen jullie dezelfde vraag: hoe heeft het zo ver kunnen komen?

Maar jullie zijn nog bij elkaar

Misschien uit gewoonte, of voor de kinderen. Misschien ook omdat je je kunt herinneren hoe het was, wat jullie plannen waren, hoe jullie wilden leven, hoe jullie liefde was. En je weet dat het het waard is. Alleen, niet zoals het nu gaat. Maar samen er over praten, dat loopt toch steeds uit op ruzie of dezelfde verwijten over en weer.

Begeleiding van Relatietherapie Ede

Relatietherapie Ede

Aan de slag met je relatie bij relatietherapeut Margreeth van den Toorn.

Doe het niet alleen. Jullie zijn in patronen beland waar jullie niet boven uit kunnen stijgen. Het gesprek dat jullie, in woorden en daden voeren, is zo vaak herhaald (‘daar gáán we weer’) dat de einduitkomst eigenlijk al vast staat. Relatietherapie Ede helpt jullie die patronen te doorbreken, open te staan voor elkaars gevoelens, emoties en wensen. Om elkaar weer te zien.

Trouwens, ook als het goed gaat!

Veel mensen denken dat je alleen naar een relatietherapeut gaat als ‘hij op de bank slaapt’. Maar niets is minder waar. Ook als alles goed gaat verdient jullie relatie extra aandacht. Niet om te voorkomen, maar om nóg dichter bij elkaar te komen, elkaar nóg beter te begrijpen en samen nóg vrijer te zijn met zijn twee.

Herontdekking

Je denkt dat je elkaar door en door kent. Dat je alles van elkaar weet. Maar dat is zeker niet zo; in reguliere therapie kunnen mensen erg geconfronteerd worden met wie ze zijn, in relatietherapie geldt dat dubbel. Het kan ook zo zijn dat één van jullie onuitgesproken psychische klachten heeft die zwaar op jullie relatie drukken maar nooit echt benoemd zijn.

Relatietherapie in Ede is wat dat betreft echt een herontdekking van jezelf, de ander én jullie samen.

Uit elkaar gaan kan

Soms kom je er samen niet meer uit. Dan kan je besluiten uit elkaar te gaan. Dat heeft praktische kanten, juridische, maar ook emotionele en gevoelsmatige. Jullie zijn voor de rest van jullie leven ooit samen geweest, misschien zijn er kinderen. Zij, jullie en de relatie die jullie hadden verdienen een respectvolle afsluiting op alle gebieden. Samen kunnen jullie daarvoor zorgen met relatietherapie in Ede.

Doe een relatietest op Psyned
Wil je meer inzicht in jullie relatie en weten waar jullie staan? Doe een relatietest op Psyned. Je krijgt gelijk de uitslag.

Contact met Relatietherapie

Heb je een vraag over jouw klacht, over de behandeling, of de psycholoog? Bel met praktijk Psycholoog Ede – 0318 – 700 637 – Wat je vraag ook is, je krijgt altijd een goed advies. Mijn praktijk is bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Stuur je liever een bericht, vul dan het contactformulier in.