Ghislaine Regout – Psycholoog Ede

Ghislaine RegoutNa de middelbare school wist ik niet zo goed wat ik precies met mijn leven wilde. Ik ging daarom een tussenjaar doen op de Vrije Hogeschool en onderzocht in die periode wat nou echt goed bij mij zou passen. Vanwege mijn passie voor muziek heb ik het conservatorium overwogen, maar uiteindelijk heb ik toch voor de psychologie gekozen.

Ik ben er op gericht een luisterend oor en advies te bieden, wanneer je de stap naar de reguliere geestelijke gezondheidszorg weer net te groot vindt. Bijvoorbeeld omdat je somber bent, maar niet echt depressief, of omdat je niet goed in je vel zit, maar je niet echt weet waarom. Daarnaast bied ik hulp als je een ander pad zoekt in mijn carrière, of wanneer je kampt met angsten. Met empathie, acceptatie en een gepaste dosis humor help ik jezelf te helpen, zonder oordeel.

De behandeling wordt aangeboden wanneer het jou uitkomt, dus ook in de avonduren! I also offer therapy in English

Contact Psycholoog Ghislaine

Heb je een vraag over mij, over de behandeling? Bekijk mijn uitgebreide profiel op Psyned of bel met praktijk Psycholoog Ede – 0318 – 700 637 – Wat je vraag ook is, je krijgt altijd een goed advies. De praktijk is bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Stuur je liever een bericht, vul dan het contactformulier in.